Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

 Arktikaa, viimeiset näytöt ja opintorekisteriotteen nouto
13.05.2019 15:07

Maanantaiaamuna 13.5. oli kokoontuminen klo 6.30 Aurassa menimme Harjun pakettiautoilla Lerviikkiin, jossa Arktika-päivät olivat menossa. Oppaanamme oli Seppo Vuolanto. Paikalla kävi myös Yle:n reportti Olli Törönen. Hän tunnisti minut. Seppo Vuolanto paljastui kummutätini Anjan pikkuserkuksi. Lerviikissä katselimme lintuja klo 11:sta. Lerviikistä siirryimme Vilkkilän lintutornille, jossa jatkoimme lintujen katselua. Lintupäivä päättyi noin klo 13.45.

Tiistaiaamuna noin klo 7.00 lähdimme Aurasta Seppo Vuolannon johdolla tutustumaan Harjun linnustoihin ensin kävimme pururadan vieressä, jonk ajälkeen suuntasimme Vahtivuorentien varteen. Vahtivuorentieltä palasimme Harjuun, jossa juotiin aamukahvit. Aamukahvien jälkeen menimme Kolsinpohjan lintutornille. Tillintien pellolla tarkoitus oli kääntää mersu, mutta se jäi kiiinni pehmeään peltoon. Esa Punkkinen kävi vetämässä mersun tielle. Kolsinpohjan lintutornilta jatkettiin Vikkilan lintutornille, jossa nautittiin myös lounas. Vilkkilästä lähtö ei mennyt putkeen. Yritin startata mersua käyntiinb viäärällä virta-avaimella. Lisäksi saatiin brittiläisiltä lintuharrastajilta käynnistyskaapelit. Auto ei käynnistynyt, koska virtalukossa oli väärä avain. Lopulta päästiiin Harjuun, jossa odotti Yritystoimintnan suunnittelun näyttö. Näyttö meni hyvin sain kiitettävän Kiitokset näytön vastaanottajille Taina Lehtiniemelle ja Miia Tähtidselle.

Keskiviikkona käytiin Leerviikissä, Virolahden kirkon suunnalla olevat lintutornit sekä käytiin Harvajaniemellä mukana Taina, Virpi ja Sonja.

Keskivikkoiltana kävin kuuntelemassa Aki Schadewitzin esitelmää isästään Haminan sotilaskodin Bio Vanikassa. Sali oli täytnnä.

Lauantaina Imatran seudun sukututkijat kävivät tutustumassa Salpalinja-kuseoon sekä Kotkaniemeen.Súnnuntaian olin seppeleenlaskijana kaatuneiden muistopäivänä.

Maanantaina 20.5. suunniteltiin Ekamin tykypäivää Helin ja Sonjan kanssa. Tiistaina ja keskiviikkona olin risusavotassa Taarin aukossa.

Torstaina oli Luontopalveluissa toimisen näyttö. Eaittelin Harjun pihapiirin kohteita Kotkan kaupungin naisille. Miia ja Maikku ottivat näytön vastaan. Sain kiitettävän. Harmitti kovasti, kun selvisi, etten saa todistusta helatorstain aattona.

Perjantaina kävin tarkastuskäynnillä Salpapolun taukopaikoilla. Kotkaniemessä lauantaina olin vapaaehtoisoppaana ja sunnuntaina oli draamakierros.

Maanantaina 27.5. ajoin Ahopellon ja Hakasen nurmikot. Tiistaina suunniteltiin Ekamin tykypäivän ohjelmaa. Keskiviikko aamulla klo 8.15 pakollisen palautekysyslyn antaminen. Ilmeisesti aikataulu oli suunnattu toisenasteen nuoriso-opiskelijoille.

Helatorstain olin Helenan kanssa ja perjantaina Sofia tuli Kokon kanssa. Sunnuntaina RUK:n kurssi 254 oppilaiden opastukset alkoivat Harjussa opastettavana oli yhdeksän huoltopuolen oppilasta pioneerikomppaniasta. 


( Päivitetty: 04.06.2019 10:42 )
Kommentti

Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2020 Rooliopas Rissanen - suntuubi.com