Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

RSS

 Huhtikuun loppu ja toukokuun alku
30.04.2019 09:50

Tiistai-iltana ajoin Helsinkiin katsomaan, kuinka Aatto voi. Keskiviikkona vietettiin laatuaikaa Helsingissä. Kävin päiväkävelyllä Hietaniemen hautausmaalla. Kävin Verna Erikssonin ja Arvo Rissasen haudoilla. Matkalla Vernan haudalle näin Ukko-Pekan anopin ja kälyn eli Alma Timgrenin ja Bertha Grönbladin haudan. Keskiviikkoiltana palasin Kaakonkulmille.

Torstaina ja perjantaina kävin etsimässä saksalaisen tiedustelukoneen muistomerkkiä Punkassa. Merkki löytyi, kun soitin kotiseutuneuvos Risto Rahkoselle. Risto lähti näyttämään paikan. Perjantai-iltana käytiin Marja-Liisa Hovin järjestämissä tansseissa Haminan työväentalolla.

Lauantaiaamupäivänä näytelmäryhmä Ukonhatut osallistui Taavetin toritapahtumaan. Pekka esitteli Tomi ja Ritva kerroivat Ukko-Pekan uimakoulusta. Minä ja Ritva Ukko-Pekan autoista ja autoilusta. Esiinnyttiin kolme kertaa. Leena ehti viimeiseen esiintymiseen. Illalla avattiin lavatanssikausi Mäntsälän Suurlavalla. Sunnuntaina käytiin tuulisilla Haminan kevätmarkkinoilla.

Maanantaina kävin kotiseuturetkellä Virolahdella. Valkjärvellä kävin sodan jälkeen Valkjärven varuskuntaalueellaa toimineiden joukko-osastoiden muistomerkillä. Vahtivuorella esiintymisareenan valmistuminen on edennyt hyvää vauhtia. Siipioravavuorella ilmavalvontatorniin ei vielä päässyt kiipeämään, koska portaiden kaiteet eivät olleet valmiit. Heponiemen luohoksilla on matkailukäyttö vielä suunnitteluvaiheessa. Mattilan VPK;n talon läheisyydestä löytyi kartan mukaisesti JR4:n polkupyöräkomppanian muistomerkki.

Tiistaina eli vapunaattona kävin tarkastuskäynnillä Takamaan, Muhikon, Härkämäen, Sihkarinkallion ja Jermulan taukopaikoilla. Vappu otettiin vastaan Nurmijärven Ruusulinnassa.

Torstaina kävin sahaamassa polulla olleen puum Härkämäen taukopaikalla. Puolilta päivin oli Miian kanssa palaveri Luontopalveluissa toimimisen näytöstä.

Lauantaina Luumäellä oli Elina Lyijysen vetämä Itsenäisyydentien koulutus Luumäellä. Koulutuksen jälkeen käytiin Jorma Mänttärin kanssa katsomassa imubetonikorsun muotteja, joita oli kaksi. Näin myös koekuution muotin ja kaksi konekiväärikilpeä.

Sunnuntaina Ukonhatut harjoitteli Kotkaniemessä draamaopaskierrosta.


( Päivitetty: 11.05.2019 18:17 )
Kommentti

Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Roskapostisuojaus: Paljonko on kaksi plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2020 Rooliopas Rissanen - suntuubi.com